T: 0751.225.538
Bucharest City Ballet Echipa

Cunoaste mai bine echipa Bucharest City Ballet

Roxana Dinu director artistic - instructor - coregraf

Primele ore de balet au fost la varsta frageda de 3 ani indrumata de parinti, in clasa a III a m-am inscris la Liceul de Coregrafie “Floria Capsali“ din Bucuresti unde am evoluat si m-am maturizat.In aceasta perioada au urmat workshop-uri cu maestrii de balet renunimiti cat si turnee si concursuri in New York, Franta, Viena, Italia, Londra ,India fiind premiata cu “Diploma pentru mici ambasadori ai culturii romanesti in lume”.

 

Am fost finalista a celui mai important concurs mondial de balet YAGP de la New York, am participat la olimpiade de dans clasic incepand cu clasa a VII a iar pe perioada liceului am fost olimpica nationala 4 ani consecutiv fiind rasplatita cu “Diploma de excelenta pentru palmaresul realizat in domeniul educatiei si pozitia de excelenta detinuta in galeria de olimpici ai scolii romanesti” intre timp fiind colaboratoare a Operei Nationale din Bucuresti si angajat la Opera Comica pentru Copii.

 

Dupa ce am absolvit ,am urmat Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica sectia Coregrafie , iar in prezent am reusit sa-mi implinesc visul de a impartasi pasiunea mea si toate cunostintele cu fiecare copil sau adult ce va trece pragul scolii mele …!

 

Am urmat liceul de coregrafie Floria Capsali din Bucuresti,dupa absolvire am fost studenta la Universitatea Nationala si Arta Teatrala si Cinematografica sectia coregrafie  Bucuresti  apoi si masteratul in cadrul aceleiasi facultati.

Am facut parte din compania de dans contemporan "Orion" condusa de coregraful Sergiu Anghel si am avut numeroase colaborari cu Opera Nationala Bucuresti.

Ca si profesor de balet am o experienta de 7 ani de predare in gradinite si scoli de balet.

Va asteptam alaturi de noi pentru a va impartasi tainele baletului printr-un program educational adaptat criteriilor internationale de excelenta in educatie artistica.

 

Elena Cortea instructor - coregraf
Trimite-ne un mesaj
Contact

0751.BALLET | 0751.225.538

 

contact@bucharestcityballet.com

 

www.bucharestcityballet.com

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.