T: 0751.225.538
Bucharest City Ballet

Programul educational Bucharest City Ballet este adaptat criteriilor internationale de excelenta in educatie, un mediu de formare armonios cu profesori dedicati.

La Bucharest City Ballet luam in considerare ca fiecare copil este inzestrat cu potential.

Descoperim, dezvoltam si promovam potentialul oricarui copil!

PRE BALLET 50' (2-3 ani) Copiii vor descoperi elementele de baza din balet si vor dezvolta coordonarea, abilitățile spațiale si motorii , ritm, cooperare, dans creativ.

BALLET LEVEL 2 60' (8-12 ani) Elevii încep instruirea formală în baletul clasic tradițional. Programa orelor progresează într-un ritm care permite copilului sa învățe exercițiile în mod corect și fizic complet.

 

 

BABY BALERINA 50' (2-3 ani) Copiii vor invata elementele de bază ale mișcărilor de balet, le vor explora , vor invata sa se coordoneze prin jocuri creative și amuzante, povești și exerciții de imaginație.

BALLET LEVEL1 50' (6-7 ani) Copiii dezvolta vocabularul de balet prin explorarea exercitiilor la bara si la mijloc. Exerciții ce subliniaza și dezvolta echilibrul , postura și de conștientizare a spatiului.

 

 

Le Petit Carnaval de Ballet Lee Cooper | Made to dance

In incinta scolii se va afla „Magazinul de Balet", de unde puteti achizitiona orice articol necesar unui curs, fie de balet, fie de dans contemporan. De la vestitele rochite roz “tutu-uri“, preferatele micutelor balerine, pana la poante si alte accesorii pentru copii, dar si pentru adulti - toate la preturi accesibile.

Este locul unde cei care vor dori sa ni se alature vor avea parte de o experienta ce onoreaza valoarea academica, beneficiind insa de metode inovative si interactive de predare. Cursurile sunt divizate in functie de categoriile de varsta, intensitatea antrenamentelor, dar si in functie de variatiunile de stil pe care cursantii si le doresc (dans clasic, dans contemporan, ateliere de creatie, dans modern, contact improvisation etc.) Scoala noastra pretuieste comunicarea, intelegerea si increderea intre cursanti si profesori, in vederea obtinerii unor progrese spectaculoase. n cadrul Bucharest City Ballet, micutelor balerine si balerini li se acorda o atentie deosebita, sustinuta de o tehnica de predare care sa ii mentina focusati si activi in permanenta. Intrucat o pregatire eficienta este...

CITESTE MAI MULT

BALLET INTENSIV 60' (13-16 ani) Dupa instruirea si introducerea in formele initiale alea baletului clasic prin exercitii la bara si la mijloc vom dezvolta combinatii de exercitii ,

BALLET ADULTI 60' Bucharest City Ballet va introduce un nou gen de curs si anume Body Ballet, care momentan nu exista si nu este practicat in nici o scoala din Romania. Nu este nevoie de experienta anterioara in balet, dans sau sport.

CURSURI INDIVIDUALE 60' Aceste cursuri sunt destinate tuturor celor ce doresc orice tip de curs personalizat, in baza cerințele lor.

 

 

 

 

 

21.06.2017 ORA 18.00 | PALATUL NATIONAL AL COPIILOR
Galerie foto
This is a demo image
This is a demo image
This is a demo image
This is a demo image
This is a demo image
This is a demo image
This is a demo image
This is a demo image
VEZI GALERIA FOTO
Trimite-ne un mesaj
Contact

0751.BALLET | 0751.225.538

 

contact@bucharestcityballet.com

 

www.bucharestcityballet.com

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.