T: 0751.225.538
Bucharest City Ballet Testimoniale

Andreea Tanasescu

 

Acum un an, pentru ca fetita mea  isi dorea neaparat sa danseze, am inceput sa caut scoli de dans. Nu am gasit nimic care sa aibe un program asa cum ne doream, in schimb am dat de scoala de balet Bucharest City Ballet. Am fost putin reticenta la inceput deoarece fetita isi dorea dans nu balet. Insa dupa prima ora am stiut ca am facut alegerea cea mai buna. Fetita s-a indragostit pe loc de sala, de muzica si de profesoara ei. A trecut un an de atunci si nu incetam sa ne minunam de progresele pe care le face, de dorinta ei din ce in ce mai mare de a invata mai mult, de eleganta cu care se misca - toate acestea datorita devotamentului cu care Roxana le impartaseste micilor balerine din pasiunea ei.

 

 

Domnulete Andreea

 

Dupa un an in cadrul scolii Bucharest City Balet pot spune ca face parte din viata noastra. Bucharest City Balet nu inseamna numai cursuri de balet, ci inseamna dragoste, implicare, tact, rabdare si perseverenta, munca si rezultate. Practicand baletul fetita mea a cunoscut cultura muzicala clasica, are o tinuta corecta si gratie. Vreau sa ii multumesc Roxanei Dinu pe aceasta cale pentru tot ceea ce a facut si face in continuare pentru toate balerinele acestei minunate scoli.

Recomand cu toata caldura aceasta scoala si va doresc mult succes in viitor!

 

 

 

Miruna Popa

 

Fetita mea a inceput cursurile de balet la varsta de 4 ani si jumatate sub indrumarea Roxanei Dinu care i-a insuflat nu doar dragoste pentru aceasta arta dar si incredere in sine. La Bucharest City Ballet a invatat primii pasi de balet, a participat cu mare drag la spectacolele organizate cu cel mai mare profesionalism, a inchegat prietenii. Bucharest City Ballet este o stare de spirit liber, stare imbratisata si de noi parintii, care cu drag si mandrie, observam evolutia micutelor balerine de la o sedinta la alta.

Indiferent care va fi calea ce si-o vor alege, micutele balerine nu vor uita niciodata primii pasi invatati la BCB.

Noua, nu ne ramane decat sa multumim Roxanei Dinu, cea care a facut posibila aceasta poveste frumoasa, si sa ne inclinam in fata profesionalismului sau.

SCRIE UN TESTIMONIAL

se trimite...

The server encountered an error.

Formular trimis cu succes!

Trimite-ne un mesaj
Contact

0751.BALLET | 0751.225.538

 

contact@bucharestcityballet.com

 

www.bucharestcityballet.com

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.